Mijn praktijk

Xinye Yu: Chinese acupuncturist in Nederland

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Xinye Yu, geboren in China. Na mijn huwelijk met Chris woon ik sinds 2010 in Nederland, waar ik in Huissen (Lingewaard) mijn nieuwe leven vorm geef.

Xinye Yu is acupuncturist en beoefent de traditionele Chinese geneeskunde in Huissen bij Arnhem

Opleiding Qing Bai Academie

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in de geschiedenis van het oude China en in van alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Daarom heb ik me gespecialiseerd in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG of TCM). Ik ben een gediplomeerd acupuncturist met een Nederlands diploma (Qing Bai Academie in Nijmegen). Daarnaast heb ik in China diverse aanvullende cursussen en bijscholingen gevolgd bij gerenommeerde universiteitsziekenhuizen. Daar heb ik ook heel veel Chinese acupunctuur behandelingen geizen, hetgeen mijn ervaring in dit enorm heeft vergroot.

Ik werk met hart en ziel aan uw klachten

Ik sta open voor mensen en hun klachten. Het geeft mij grote voldoening als door mijn behandelingen zulke klachten minder worden en mensen zich beter voelen.

Meridianen van het menselijk lichaam

Ik ben aangesloten bij de NVA, de grootste beroepsvereniging voor acupunctuur in Nederland. U bent daarom verzekerd van veilige en professionele zorg en een persoonlijke en warme benadering

Praktijk ruimte van Tian Yi acupunctuur te Huissen

Praktijkruimte van Tian Yi in Lingewaard

.