Mijn acupunctuur praktijk

Xinye Yu: Chinese acupuncturist in Nederland

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Xinye Yu, geboren in China en eigenaar van Tian Yi acupunctuur praktijk. Na mijn huwelijk met Chris woon ik sinds 2010 in Nederland, waar ik in Huissen (Lingewaard) mijn nieuwe leven vorm geef.

Xinye Yu in de wilde natuur van Zweden. In de natuur doe ik inspiratie op voor mijn acupunctuur praktijk.
In de natuur doe ik inspiratie op voor mijn werk als acupuncturist

Opleiding Qing Bai Academie

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de geschiedenis van het oude China en in van alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. Daarom heb ik me gespecialiseerd in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG of TCM). Ik ben een gediplomeerd acupuncturist met een Nederlands diploma (Qing Bai Academie in Nijmegen). Daarnaast heb ik in China veel aanvullende cursussen en bijscholingen gevolgd bij gerenommeerde universiteitsziekenhuizen. In aanvulling op mijn Nederlandse acupunctuur diploma heb ik dus veel ervaring met de traditionele Chinese acupunctuur. Mijn brede ervaring pas ik dagelijks toe in mijn acupunctuur praktijk.

In mijn acupunctuur praktijk werk ik met hart en ziel aan uw klachten

Ik sta open voor mensen en hun klachten. Het geeft mij grote voldoening als door mijn behandelingen zulke klachten minder worden en mensen zich beter voelen na een bezoek aan mijn acupunctuur praktijk. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u via de contact pagina om nadere informatie vragen.

Xinye en de meridianen van het menselijk lichaam

Ik ben aangesloten bij de NVA, de grootste beroepsvereniging voor acupunctuur in Nederland. U bent daarom verzekerd van veilige en professionele zorg. Daarnaast leg ik veel nadruk op een persoonlijke en warme benadering.

Praktijkruimte van Tian Yi acupunctuur praktijk in Lingewaard
Praktijkruimte van Tian Yi in Lingewaard

.