Reviews

Op deze pagina vindt u een aantal reviews geschreven door klanten na een behandeling bij Tian Yi Acupunctuur.

Helma:
“Wil je laten weten dat ik zeer tevreden ben over je behandelwijze. Er is veel mogelijk in jouw praktijk en in overleg kun jij datgene toepassen wat op dat moment nodig is. Ik heb erg veel baat bij jouw combi behandeling acupunctuur/massage/cupping. Je hebt een goed invoel vermogen en alle behandelingen gaan in goed overleg.
Dank
“.

Corry:
Al jaren ben ik onder behandeling bij Fysio en Mensendieck…maar het helpt maar voor even. Gelukkig ben ik via via bij Xinye terecht gekomen. Na vooraf een check up van mijn gesteldheid, past zij daar de behandeling op aan. De ene keer doet zij acupunctuur met een Tui Na massage ( geen geaaid, en precies op de zere plekken) en andere keer cuppen  of Gua Sha ..net wat mijn lichaam nodig heeft. Xinye is heel kundig ( in China had ze al een praktijk) maar is nog wat onzeker door de taal barrière. Ze is open en tactisch, dus als ze bedenkelijk kijkt…moet jij doorvragen om te weten wat eigenlijk goed zou zijn voor de verbetering van jouw klacht. Na een behandeling slaap ik meestal al een roos……of ik word  “slomer”…maar dat is goed, omdat ik dan doseer, vóór ik door m’n  eigen lichaam word terug gefloten. Al met al minimaal eens in de maand laat ik me behandelen ook preventief en ik voel me er heel goed bij. Ik ben 67 jaar en  nog super actief”

Machiel:
“Ik woont in het Westen en via via heb ik Xinye gevonden. De eerste behandeling heeft me overtuigd dat ik de goede therapeut heb gevonden. Haar Chinese geneeskunde kennis en inzicht is toch heel anders dan dat van de westerse acupuncturisten die ik heb meegemaakt. Haar aanpak is heel efficiënt en duidelijk. Nu bezoek ik haar praktijk regelmatig voor ondersteunende behandelingen. Super!”

Irina:
Xinye is een heel behulpzame en ontspannen therapeute. Ze communiceert gemakkelijk en luistert goed. Ook heel belangrijk…..we lachen samen veel! Ik voel me altijd zeer ontspannen bij een bezoek aan Tian Yi acupunctuur. Na de behandeling voel ik me opgeladen en innerlijk rustig.”