Afspraak en Contact

Corona maatregelen

Tian Yi acupunctuur praktijk is gewoon geopend. U kunt dus een afspraak maken (zie verder op deze pagina). Hierbij zijn echter wel een aantal maatregelen van kracht. Specifieke maatregelen voor Acupunctuur praktijken zijn opgesteld door de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) op basis van de richtlijnen van het RIVM. De maatregelen kunt u hier nalezen, maar de belangrijkste zijn:

  • Maak geen afspraak en blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen heeft of recent heeft gehad.
  • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (triage), waardoor ik weet of behandelen op een veilige manier mogelijk is.
  • Neem twee schone badlakens mee naar de praktijk, maar neem verder zo min mogelijk spullen mee en houd wat noodzakelijk is in uw tas of jaszak. Laat uw horloge en sieraden thuis.
  • Houdt u te allen tijde aan de algemene hygiĆ«nerichtlijnen met betrekking tot hoesten en niezen in uw elleboog, Gebruik papieren zakdoekjes en raak zo min mogelijk aan in de praktijk.
  • Probeer toilet bezoek in de praktijk te voorkomen.

Afspraak voor consult of behandeling

Ik werk uitsluitend op afspraak op alle dagen van de week met uitzondering van zondag. Voor het maken van een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken op 0633951569.

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op een afspraak? Geen probleem, maar neem wel contact met mij op om de afspraak te annuleren of te verzetten. Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, zullen in rekening worden gebracht.

Adres van Tian Yi acupunctuurpraktijk:

Perenbongerd 22
6852BG Huissen

Contactformulier

U kunt ook contact met mij opnemen door het invullen en verzenden van onderstaand contact formulier. Ik zal proberen u binnen 24 uur te antwoorden.